Ocolul Silvic Privat Baraolt

Private Forest Managers of Baraolt

Anunturi/Licitatii/Stiri

Consultare Publica PVRC

Posted by Benkő Lehel on June 10, 2013 at 4:45 AM

Anunţ


Consultare Publică


privind identificarea şi stabilirea Pădurilor cu Valoare ridicată de Conservare de pe raza Composesoratului Racoşul de Sus

Ocolul Silvic Privat Baraolt deţinător al Certificatului FSC (Forest Stewardship Council) SA-FM-COC- 002463 pentru Management Forestier Responsabil, a inclus in grupul proprietarilor cu păduri certificate şi Composesoratul Racoşul de Sus.

Concomitent s-au demarat activitaţile de identificare a Pădurilor cu Valoare Ridicată de Conservare din cadrul acestei proprietăţ – în baza Principiului 9 al Standardului de certificare FSC şi definite conform Ghidului Practic privind Identificarea şi Managementul Pădurilor cu Valoare Ridicată de Conservare (ghidul poate fi descarcat de pe site-ul www.cerificareforestiera.ro).

Idetificarea PVRC în vederea conservării şi chiar a îmbunătăţirii valorilor ridicate de conservare este deosebit de importantă pentru toţi cei care doresc precticarea unei silviculturi responsabile şi durabile.

Ca parte a procesului de Consultare Publică, pe această cale anunţăm persoanele/ organizaţiile/ instituţiile afectate/interesate de managementul forestier al Ocolului Silvic Privat Baraolt şi vă invităm să participaţi cu propuneri şi opinii, la acţiunea de identificare a Pădurilor cu Valoare Ridicată de Conservare din proprietatea privată a Composesoratului Racoşul de Sus.

Aşteptăm propunerile şi sugestiile D-voastră la sediul OSP Baraolt, Str. Petofi Sandor, nr. 12, Baraolt, jud.Covasna, persoană de contact ing. Kovacs Katalin resp. FSC, sau prin e-mail la adresa [email protected].

Pentru orice informaţii suplimentare vă stăm la dispoziţie tel. 0267377119.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments